Undervisning & Kurser

Jeg har undervist i 7 år i Irland i International anerkendt Massage uddannelsen, Cidesco Kosmetologer, Aromaterapi og Zoneterapi.

Samt jeg har undervist på 3 akupunkturskoler i Danmark.

Afholder små kurser i Vejle, Grejs, Nr. Snede

 • Anatomi, Fysiologi, Patologi

 • Massage

 • Zoneterapi

 • Kosmetolog (CIDESCO)

 • Massage, helkropsmassage og behandlende massage teknikker

 • Øreakupunktur (2 dages kursus i basic øreakupunktur)

 • Indisk Hoved massage og behandling af hovedpine:

  Kurset har som formål at lære dig at behandle hovedpine, stress, anspændthed i hovedbunden og ansigtet, smerter i nakken og halsen. Mit mål som underviser er at videregive dig den særlige kombination af teknikker som jeg har sammensat i behandlingen af mine egne kunder. den kundskab jeg har opnået i min egen praksis bygger på min mangeårige erfaring og at jeg hele tiden selv opsøger viden og kurser for at udvikle mig som behandler.

  Jeg vil undervise dig i  mine metoder og i teorien bag behandlingerne. på kurset lægger jeg vægt på at du selv bliver behandlet, for at du reelt kan mærke effekten, og du skal også selv give behandling med min professionelle rådgivning og supervision. vær forberedt på at du vil få massage i hovedbunden.

  Som selvstændig massør og akupunktør igennem 25 år har jeg opnået erfaring og jeg har fortsat med at udvikle teknikkerne, som jeg oplever har den bedste effekt. ved siden af min praksis har jeg også undervist både i akupunktur og massage. Min erfaring og min egen læring ved selv at opsøge kurser i teknikker og teori har jeg givet mig en kompleksitet i mine behandling, som jeg gerne vil dele med jer der deltager i kurset. I undervisningen kombinerer jeg min viden fra teorierne og mit kendskab til hvad der skaber helende effekt hos mine kunder i min egen praksis. Du kan tage din viden fra kurset med hjem og bruge direkte enten privat eller professionelt i din praksis.

 • Cellulitis kursus (hvordan kan man effektivt behandle appelsinhud)

 • Klinikdrift (hvordan opretter man en klinik og hvad er vigtigt i bogholderiet)

Dato

Kursus indhold

Kursus udbyder

3  august

2024

Indisk hoved massage, med massage af hovedbunden, nakken,

ansigtet og skuldrene.

Ring eller skriv for at høre nærmere. tlf. 24 456 123 email: info@mettes-clinic.dk

Mettes Clinic, kusus stedet er Havrebakken 10, grejs, 7100 Vejle

Indisk Hoved Massage og nakkebehandling

Undervisningen foregår på den måde at du vil lære lidt teori omkring massage og især om indisk hoved massage. Massagen forgår på de flade muskler i hovedbunden. Alle vil få en behandling og alle vil give en behandling, så vær forberedt på at dit hår bliver rodet ved. Du vil lære teknikker der afslapper muskulaturen i hovedbunden. Derudover vil du få massage teknikker til massage af nakken , ansigt og skuldrene. Da jeg har 25 års erfaring i behandling, kan jeg vise dig nogle teknikker du kan bruge professionelt og privat til at afhjælpe evt. hovedpiner. Alt dette vil vi gennemgå på 2 dages kursus.

Vi vil også lave meditation og qi gong og der vil være en trommerejse

Du behøver ikke have nogen baggrundsviden for at kunne komme på dette kursus. Men er du RAB registreret behandler vil dette kursus give dig 13 RAB point. Undervisningen foregår på hærvejens feriecenter, Palsgårdvej 10, 8766 Nørre Snede