Hovedpine2019-01-25T16:47:58+02:00

Hovedpine

Hovedpine kan deles op i flere katagorier, og der er også flere grunde til man får hovedpine, så ofte gælder det om at finde grunden til hovedpinen.

Spændingshovedpine

Skyldes som regel stress eller stramme nakkemuskler, hovedpinerne kan være kroniske eller periodiske, og som regel får man ondt i nakken, baghovedet, i panden eller ondt i øjnene (også “bag” ved øjnene). Mange har i den forbindelse også svimmelhed.
Kæbespændinger kan også forårsage hovedpine og ringen i ørerne (tinnitus)

Migræne/ensidig hovedpine

Migræne komme som anfald og anfaldene kan være fra kort tid til 3-4 dage, hovedpinen bliver værre hvis man laver fysisk aktivitet, lys og lyde kan være irriterende og generelt er hovedpinen ensidig. Nogen får hovedpine i den ene side af hovedet, og det er nødvendigvis ikke migræne, men det kan skyldes en skævhed i kroppen, stress, højt blodtryk el. Lign.

Hovedpine efter en skade

Det kan være en alvorlig skade, hjernerystelse, men varer hovedpinen mere end 3 måneder kalder man den kronisk. Ofte giver det hukommelsestab og koncentrations besvær og man bliver hurtigt træt.

Hovedpine i hele hovedet kan evt skyldes:

Højt blodtryk:

En kraftig, varm hovedpine som fylder hele hovedet. Men man kan også have højt blodtryk uden at have hovedpine.

Bihulebetændelse:

Hovedpine pga af forstoppelse i næsen og føler hovedet bliver trykket. Somregel har man en dårlig smag i munden og gul belægning på tungen og gult phlegm

Om Mette

Mette har haft klinikken i Grejs siden 2006 og har arbejdet med Massage og Zoneterapi siden 1991.

I 7 år underviste hun på flere forskellige Internationale anerkendte skoler i Irland

2008 uddannet som Akupunktør og øreakupunktør

This website uses cookies and third party services. Ok