Priser

Book din tid her

Prisliste

Behandling

Varighed

Pris

1. gangs behandling 60-75 minutter 650 kr.
Behandling 45 – 55 minutter 550 kr.
Ansigtsakupunktur 1 time og 30 minutter 750,00 kr
myggestik behandling

(bliv fri for mange myggestik)

15 minutter 150 kr
Cell Wellbeing , tager ca 5 hårstrå fra hovedet, analyserer cellerne fra hårrødderne via en lille CWB maskine (analysen viser om du mangler vitamin, mineraler, antioxidanter, forklaring i 45 min og en rapport på 37 sider 60-75 min 1200 kr

Massage

Vi laver fysiurgisk massage, lymfemassage, Stenmassage. Behandlende massage.

Massageuddannelse

Akupunktur

Denne behandling bruges engangs-nåle, der laves en diagnose og udfra den behandles. Behandlingen kan omfatte følgende: massage, varmeterapi, laserterapi, cupping, moxa, akupunktur, zoneterapi.

Jeg behandler det jeg finder bedst for netop dig.

Zoneterapi

Under fødder og oven på fødderne har vi punkter der kan stimulere resten af kroppen.  

Cupping

Dette er en slags massage, hvor huden bliver suget op i koppen. Enten lader jeg koppen sidde i noget tid på kroppen eller også burger jeg koppen til at massere med. Ofte er cupping brugt sammen med akupunktur, men ønsker man ikke “mærker” på kroppen efter behandlingen skal man bare sige det. Dette er massage af bindevævet.

Moxa

Moxa er bynke som brænder. Dette varmer kroppen på en meget behagelig og afslappende måde og desuden har moxa en enorm effekt på behandlingen. Foreksempel for mavesmerter, mensessmerter, paralysering osv. Der er flere måder at bruge moxa på og man skal være opmærksom på at det ryger og tøjet vil få en moxa lugt.

Urte Terapi

Kinesisk urte medicin har eksisteret i 4000 år i asien. Det er gennemtestet i mange år og deres viden er skrevet ned og undersøgt i mange mange år. I Danmark er vi nogle stykker som også kan hjælpe med urte terapi. Jeg studerer i København og er færdig i maj 2020, hvorefter jeg vil og kan hjælpe med urte terapi.