Allergier

Allergier

Flere og flere i hele verden lider af en eller anden form for alleri. Akupunktur kan hjælpe rigtig mange med symptomerne fra allergi.

Allergi kan påvirke vores øjene/ører/næse/svælg/lunger og mund, kløe i ganen, hævelser på tungen, stoppet næse, nysen og kløe på hele kroppen osv. Allergi kan påvirke i sæson tiden for eksempel når græsset begynder at påvirke i april, maj, juni men allergi kan også ved nogen påvirke hele året.

Har du haft allergi i mange år, skal du også regne med flere behandlinger, men oftest kræver en allergi behandling 3-10 gange. Lider du af en sæsonpræget allergi f.eks. hvis du har græsallergi er det bedst at komme 1-2 måneder før græssæsonnen, somregel marts måned. Allergi kan man få hvis kroppen reagere overfor nogle stoffer, som den ikke bryder sig om. Måske har man kunne man tåle stofferne tidligere, men pludselig er blevet allergisk. F.eks. Pollen, støv, kæledyrenes hudskæl og hår, vaskemiddel, sæbe, parfume, madvarer osv. Pludselig begynder næsen at stoppe, øjnene klør og tårerne løber. Det kan svide i luftvejene, og du kan også få besvær med at trække vejret. Det kan også klø i svælget, især hvis det er noget man har spist, som man er allergisk overfor.

Cirka 10-20 % af befolkningen lider af en form for allergi, hvis det snart kan gøre det…….. Høfeber Snue er, når man går og nyser, meget eller lidt, og næsen løber. Øjnene kan også være lidt irriterede. Det kender vi alle fra forkølelser. Men høfeber og anden irritation af næsens slimhinder kan også give andre symptomer Kløe/eksem Det kan være kløe inde i næsen, i øjnene, på huden, hvor der pludselig opstår en kløe, og huden/øjnene kan blive rød. Det er en allergisk reaktion. Eksem, Som er en kløende hudlidelse, som kan optræde overalt på kroppen.

Hudforandringerne omfatter rødme, blæredannelse, afskalning, hævelser og revner.  I løbet af et år rammes mere end 10% af alle danskere af eksem alene på hænderne, og ca 15% af alle børn og unge har børneeksem eller astmaeksem. Den nemmeste måde at undgå eksem på er naturligvis at undgå alle stoffer som trigger kroppens autoimmunsystem, men det er nogengange en løsning som  praktisk er umuligt op opnå. Det er lige her akupunkturen kommer ind i billedet, fordi akupunkturen kan hjælpe dig. Det mest fantastiske ved at behandle patienter med eksem er at, ofte forsvinder andre lidelser, som hverken patienten eller akupunktøren har haft fokus på.