Nyheder og anbefalinger

ANBEFALINGER:

1:
Jeg har haft stor hjælp af den akupunktur jeg har fået hos Mettes Clinic. Jeg har en led og muskelsygdom der betyder en del smerter, rundt i hele kroppen. Denne sygdom har også stor negativ indflydelse på min mave. Jeg har igennem flere år været igennem en lang række undersøgelser i forhold til min mave. Jeg kunne ikke få hjælp, eftersom der ikke kunne stilles en diagnose. Jeg gik derfor til akupunktur i et forsøg på at få hjælp. Det er nu 1 1/2 år siden. Efter de to første behandlinger, kunne jeg allerede mærke fremgang. Jeg har ikke haft “bøvl” med min mave siden jeg begyndte. Mine smerter er naturligvis ikke forsvundet, men de er reduceret så meget at jeg kan bevæge mig frit, og jeg indtager næsten ikke flere smertestillende. ( da jeg startede havde jeg svært ved at gå. Går i dag op til 7000 skridt om dagen).
Mette kan desuden hjælpe, med ideer til små øvelser der kan lindre, og henviser til andre hvis der er behov for det.
(Karin Dahl 2022)

2:

Efter at have lidt af slem nældefeber i et år, er det nu, efter en celletest hos Mette lykkes mig at ændre kostvaner så nældefeberen er på retur. Jeg er 63 år, bor alene og har mine egne sære kostvaner, så da jeg fik beskeden om at en række af de ting jeg normalt spiser er restricted ifølge resultatet af celletesten var min første tanke “umuligt”. Jeg måtte hverken spise ris, linser, figner eller mandariner. Ikke flere af mine dejlige himalayaris og ikke mere dahl, hvor linser udover krydderierne er hovedingrediensen. Jeg troede linser var godt for mig, men næh nej, den går ikke mere. Men Mette lærte mig ny ord som tofu og bulgur. Og så skulle jeg spise mere bladgrøntsager og helst kød fra noget der har 2 ben at gå på eller mindre. Dvs fugl og fisk. Min kokkereringen bagefter har taget lidt mere tid end normalt, men det lykkedes mig at lave noget lækker mad. Jeg synes selv, det er blevet lækkert. Bedst af alt: Det virker – efter 10 dage var nældefeberen, som hverken binyrebark eller uvb lys har kunnet få bugt med i helt tydelig bedring.

(Svend 2022)

Kostvejledning: (Nyhed)

Cell wellbeing: 4-5 hårstrå med rod tages fra din hovedbund og disse bliver analyseret. Du kan få svar på eventuelle mangler på vitamin, mineral, aminosyre, omega olie og antioidanter. Bliver dine celler påvirket af stråling, toxiner, sporer, virus, bakterier eller parasitter. Efter analysen modtager du på mail en lang rapport som vi gennemgår sammen. Du får råd og vejledning om hvad du skal indtage i form af mad og evt.kosttilskud. Analysen koster 1200 kr