Kina

Kina Tur

2011 Shanghai, Kina

I oktober 2011 var jeg på studietur til et hospital i Shanghai, Kina. Kineserne bruger akupunktur, moxa og tui na (massage form) på deres hospitaler. De specialiserer sig ofte indenfor et område og bliver experter. Vi europæer og amerikaner kan lære meget af kineserne og vi bliver undervist af forskere og professorer.

2015 Nanjing, Kina

Vi var en gruppe på 11 akupunktører fra 8 forskellige lande, som fik æren af at blive undervist intensivt at Dr. Tao Kun I Nanjing. Lægen har 56 års erfaring og er idag 84 år og arbejder kun halvtid, hvilket er fuld tid I Danmark.

Vi Fik lov at følge Dr. Tao Kun I hans behandlinger, han behandler mellem 40 og 60 patienter om dagen. Så han er en meget travl mand og har masser af erfaring at give ud af.

Med success behandler han fertilitet, herpes udbrud og helvedes ild, smerter i lemmer, ryggen, albue, nakken, hovedet osv. menses problemer, lige fra dysmenorrhea (smerter) manglende menses og kraftig blødninger.

Jeg har lært utrolig meget i Kina af Dr. Tao Kun og jeg er glad for at jeg kan tage min viden med hjem og hjælpe herhjemme i Danmark.