Cupping og moxa

Cupping

Cupping er en slags massage af bindevævet. Kopperne bliver suget fast på huden ved et vacuum der bliver skabt. Kopperne bliver placeret på musklerne og huden bliver suget op i koppen. Kopperne findes i flere størrelser, så det kommer an på hvor på kroppen koppen skal påsættes. Jeg massere oftest med kopperne og nogengange sidder de i et stykke tid. Man skal være opmærksom på at dette kan give midlertidige blå mærker, som ikke gør ondt. Kopperne skaber en fantastisk blodgennemstrømning i muskler og sener.

Cupping er en form for lymfedrænage, hvor huden bliver løftet. Dette skaber en stor blodtilførsel til de underlæggende muskler og væv, dette er en hjælp til at reparere eventuelle muskelmyoser og stagnationer. Cupping er behageligt.

Moxa

Moxa er bynke som brænder. Dette varmer kroppen på en meget behagelig og afslappende måde og desuden har moxa en enorm effekt på behandlingen. Foreksempel for mavesmerter, menstruationssmerter, paralysering osv. Der er flere måder at bruge moxa på og man skal være opmærksom på at det ryger og tøjet vil få en moxa lugt.

Laserterapi

Laserterapi er en laser der bliver plaseret på problemområdet. Laser lyset mærkes næsten ikke, og det fungere sådan at powerstationen i cellerne virker bedre og derved bringer mere blod til områder, som har brug for det.